Εταιρείες συστημάτων και ρολών ασφαλείας

Θέλετε να προστατέψετε το σπίτι σας ή το κατάστημά σας αλλά δε γνωρίζετε πως; Τότε εμπιστευτείτε τις εταιρείες συστημάτων ασφαλείας! Τα ρολά ασφαλείας που διατίθενται σε πολλές παραλλαγές και χρώματα όχι μόνο προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο και προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, αλλά και αξιόπιστη προστασία κατά της κλοπής και του θορύβου. Επιπλέον, προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τον άνεμο και το κρύο. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα ρολά μας εξασφαλίζουν τη βέλτιστη θερμομόνωση και τη βιώσιμη βελτίωση του ενεργειακού ισοζυγίου στο χώρο σας. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Οι εταιρείες συστημάτων ασφαλείας προσφέρουν πολλές επιλογές. Αφήστε τους να σας δείξουν τις επιλογές που σας ταιριάζουν περισσότερο και εμπιστευτείτε τους για τις επιλογές τους!

Τα παράθυρα και οι πόρτες είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία σε οποιοδήποτε σπίτι ή κατάστημα, όσον αφορά το ζήτημα της ασφάλειας ή της ενεργειακής απόδοσης. Με την τοποθέτηση ενός ρολού στο παράθυρο ή στην πόρτα του κήπου, μπορείτε να ελέγξετε πόσο φως της ημέρας αφήνετε να εισέρχεται στο σπίτι αλλάζοντας  την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας όπως θέλετε. Μπορείτε επίσης να επηρεάσετε άμεσα την εσωτερική θερμοκρασία. Το καλοκαίρι, τα κλειστά ρολά κρατούν τη θερμότητα έξω από το σπίτι και εξοικονομούν κόστος από τη χρήση των ανεμιστήρων ή του κλιματιστικού. Από την άλλη, το χειμώνα μπορείτε να αφήσετε να εισέρχεται η ηλιακή ακτινοβολία, ώστε να μπορείτε να μειώσετε τη θέρμανση σας ή, στην ιδανική περίπτωση, να μη χρειαστεί καν να την ενεργοποιήσετε.

Τα ρολά ασφαλείας παρέχουν επίσης αξιόπιστη προστασία έναντι των ανεπιθύμητων εισβολέων.  Μια εισβολή αργά τη νύχτα στο σπίτι ή στην επιχείρησή τους μπορεί να είναι εξαιρετικά τρομακτική. Εκτός από τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο χώρο σας και την απώλεια χρημάτων και αγαθών, η παρουσία κλεφτών και βανδαλιστών επίσης σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι ή να κλείσετε την επιχείρησή σας για λίγες μέρες. Στη δεύτερη περίπτωση, όλο αυτό θα σας κοστίσει ενδεχομένως πολύ περισσότερο. Έτσι, μέρος της παροχής επαρκούς προστασίας για το χώρο σας στην Ελλάδα είναι ένα ρολό υψηλής ασφαλείας που μπορεί να κλείνει τη νύχτα μετά το κλείσιμο της επιχείρησης ή να ασφαλίζει το σπίτι σε περίπτωση που λείπετε.

Τα ρολά ασφαλείας πρέπει να τοποθετούνται πάνω από τις πόρτες και τα παράθυρα της επιχείρησής σας. Η στρατηγική αυτή είναι χρήσιμη τόσο για εκφοβισμό από επίδοξους εισβολείς όσο και για  πραγματική προστασία σε ώρα ανάγκης. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι το σπίτι μας και η οικογένεια μας που ζει μέσα σε αυτό είναι η μεγαλύτερη μας περιουσία και στο σημερινό περιβάλλον, δυστυχώς χρειάζονται συνεχή προστασία. Ο πρωταρχικός άλλωστε λόγος ύπαρξης για τον οποίον σχεδιάστηκαν τα ρολά ασφαλείας είναι η ασφάλεια.

Τα ρολά ασφαλείας μιας ελληνικής εταιρίας συστημάτων ασφαλείας είναι κατασκευασμένα από υλικά με αντοχή που μπορούν να αντισταθούν ώστε να αποτρέψουν τους περισσότερους εισβολείς. Οι έξυπνοι μηχανισμοί εσωτερικής ασφάλισης σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ασφάλεια. Όταν τα παραθυρόφυλλα κλειδώνουν σχηματίζουν μία συμπαγής δομή η οποία είναι σχεδόν αδύνατο να διαρρηχθεί. Ακόμη, τα συστήματα κλειδώματος εγκαθίστανται για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλειά σας. Τελικά τα ρολά ασφαλείας δημιουργούν ένα τεράστιο φυσικό αποτρεπτικό, καθώς και ένα οπτικό αποτρεπτικό, σε κάθε ενδεχόμενο εισβολέα. Όπως γνωρίζουμε, οι περισσότεροι κλέφτες είναι ερασιτέχνες, οπότε κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη τους επιλογή θα είναι ένας χώρος που δεν προστατεύεται.

Συνολικά, οι εταιρίες συστημάτων ασφαλείας διαθέτουν πολλές επιλογές σε ποικίλες παραλλαγές και χρώματα κατάλληλες για κάθε περίπτωση. Είναι γεγονός ότι τα ρολά ασφαλείας μακροπρόθεσμα είναι μια επένδυση για το σπίτι και την επιχείρησή σας. Μην ξεχνάτε ότι ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία ρολών ασφαλείας είναι και η υποστήριξη. Οι επισκευές των μοτέρ ρολών ασφαλείας και οι γενικές επισκευές συντήρησης είναι ένα ακόμη σημαντικό σημείο στην όλη διαδικασία. Απευθυνθείτε άμεσα στη πλησιέστερη εταιρία συστημάτων ασφαλείας για να ενημερωθείτε περαιτέρω για την εξειδικευμένη λύση που θα ταιριάζει στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας.

Αν σου άρεσε, μοιράσου το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Share on Tumblr
Tumblr

Αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair

Η Ryanair είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη low cost – εταιρεία δηλαδή χαμηλού κόστους. Ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1985 και εκ τότε έχει σημειώσει αξιοσημείωτη εξέλιξη και άνοδο. Η βάση της εταιρείας είναι η Ιρλανδία ενώ διαθέτει hub στα μεγαλύτερα αεροδρόμια όλης της Ευρώπης. Συνδέει καθημερινά πάνω από 200 προορισμούς στην Ευρώπη και το Μαρόκο. Ο στόλος της αποτελείται αποκλειστικά από boeing 737 – 800.

Ιστορικά – Ασφάλεια

Η Ryanair είναι από τις πιο ασφαλείς εταιρείες στην Ευρώπη. Από το ξεκίνημα μέχρι τώρα δεν έχει κανένα καταγεγραμμένο δυστύχημα στο ενεργητικό της. Διαθέτει στόλο σχετικά νέο με την μέση ηλικία να είναι τα 8 χρόνια. Παρόλα που οι πιλότοι και τα πληρώματα είναι σχετικά νέοι άνθρωποι, η εκπαίδευση που περνάνε είναι ιδιαίτερα επίπονη και αυτό φαίνεται από το σπουδαίο πτητικό έργο που προσφέρει η ραιν αιρ.

Παροχές της εταιρείας

Όπως κάθε εταιρεία low cost, έτσι και η Ryanair προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές με μειωμένες παροχές. Έτσι στο βασικό εισιτήριο δεν περιλαμβάνονται γεύματα ή/και ποτά ούτε και βαλίτσα – παρά μόνο μια χειραποσκευή εως 10kg και μια μικρή τσάντα χειρός. Εάν θέλετε εξτρά βαλίτσα θα πρέπει να την πληρώσετε από 25€ εως 50€ – ανάλογα την πτήση καθώς και εάν θα την προπληρώσετε μέσω ίντερνετ ή θα την πληρώσετε στο αεροδρόμιο.

Η Ραιανερ επίσης τις περισσότερες φορές πετάει σε περιφερειακά και πιο μικρά αεροδρόμια – δεν επιλέγει τα κεντρικά αεροδρόμια κάθε πόλης καθώς έτσι μειώνει το κόστος της από τα τέλη αεροδρομίου και αυτή τη μείωση τη μεταφέρει στα αεροπορικά εισιτήρια των πελατών της. Αυτό αρκετές φορές έχει ως αποτέλεσμα να χρειαστείτε εξτρά μεταφορικό μέσο για να μεταφερθείτε στο κέντρο της πόλης όπως ταξί ή λεωφορείο. Κάντε μια καλή έρευνα αγοράς πριν την απόφασή σας!

Έκδοση και τιμές εισιτηρίων Ryanair

ryanair aeroporika eisitiriaΤα αεροπορικά εισιτήρια Ryanair μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας είτε από τρίτους παρόχους και ιστοσελίδες. Αρκετές φορές τα εισιτήρια μέσω άλλων ιστοσελίδων είναι πιο φθηνά και οικονομικά, έναντι της επίσημης ιστοσελίδας! Γιατί συμβαίνει αυτό;

Τα αεροπορικά ραιναερ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή – ειδικά τα τελευταία χρόνια. Αν και τα προηγούμενα έτη η εταιρεία δεν έδινε τα εισιτήριά της σε πρακτόρους και ιστοσελίδες(είχες τη δυνατότητα για κράτηση μόνο μέσω της δικής της ιστοσελίδας) πλέον τα προσφέρει και μέσω τρίτων. Δίνοντας τιμές χονδρικής στα ταξιδιωτικά γραφεία, αυτά έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν λίγο τη τιμή, χαμηλώνοντας τα δικά τους περιθώρια κέρδους, έτσι ώστε να προσφέρουν πιο ελκυστικά πακέτα τουρισμού στους πελάτες και φυσικά προσιτά αεροπορικά εισιτήρια.

Από που μπορείτε να κάνετε κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια

Μια πολύ καλή ιστοσελίδα που προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες είναι το Travelo.gr . Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια τόσο με την Ryanair όσο και με τις υπόλοιπες εταιρείες χαμηλού κόστους. Φυσικά στη βάση της ιστοσελίδας περιλαμβάνονται και οι «κανονικές» εταιρείες όπως Aegean,olympicair,air france, κ.ο.κ.

Παραλαβή εισιτηρίων

Τα αεροπροικά εισιτήρια ραιανερ τα παραλαμβάνεται στο email σας σε μορφή ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Δεν θα παραλάβετε δηλαδή φυσικό εισιτήριο. Το εκτυπώνετε και με αυτό προσέρχεστε στο check in του αεροδρομίου. Εάν δεν έχετε κάνει τσεκ ιν πιο πριν, τότε υπάρχει ποινή 45€. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εκτυπώσει το εισιτήριό σας και έχετε κάνει τσεκ ιν, πριν την αναχώρηση από το σπίτι σας.

Τα αεροπορικά εισιτήρια Ryanair είναι πολύ οικονομικά και προσφέρονται για όλους τους τύπους επιβατών. Είτε είστε ένας ταξιδιώτης αναψυχής είτε επαγγελματίας ταξιδιώτης, τότε η Ryanair έχει να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στη καλύτερη τιμή!

Αν σου άρεσε, μοιράσου το...Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Email this to someone

email

Pin on Pinterest

Pinterest

Print this page

Print

Share on Tumblr

Tumblr