ryanair aeroporika eisitiria

Αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair

Η Ryanair είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη low cost – εταιρεία δηλαδή χαμηλού κόστους. Ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1985 και εκ τότε έχει σημειώσει αξιοσημείωτη εξέλιξη και άνοδο. Η βάση της εταιρείας είναι η Ιρλανδία ενώ διαθέτει hub στα μεγαλύτερα αεροδρόμια όλης της Ευρώπης. Συνδέει καθημερινά πάνω από 200 προορισμούς στην Ευρώπη και το Μαρόκο. Ο στόλος της αποτελείται αποκλειστικά από boeing 737 – 800.

Ιστορικά – Ασφάλεια

Η Ryanair είναι από τις πιο ασφαλείς εταιρείες στην Ευρώπη. Από το ξεκίνημα μέχρι τώρα δεν έχει κανένα καταγεγραμμένο δυστύχημα στο ενεργητικό της. Διαθέτει στόλο σχετικά νέο με την μέση ηλικία να είναι τα 8 χρόνια. Παρόλα που οι πιλότοι και τα πληρώματα είναι σχετικά νέοι άνθρωποι, η εκπαίδευση που περνάνε είναι ιδιαίτερα επίπονη και αυτό φαίνεται από το σπουδαίο πτητικό έργο που προσφέρει η ραιν αιρ.

Παροχές της εταιρείας

Όπως κάθε εταιρεία low cost, έτσι και η Ryanair προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές με μειωμένες παροχές. Έτσι στο βασικό εισιτήριο δεν περιλαμβάνονται γεύματα ή/και ποτά ούτε και βαλίτσα – παρά μόνο μια χειραποσκευή εως 10kg και μια μικρή τσάντα χειρός. Εάν θέλετε εξτρά βαλίτσα θα πρέπει να την πληρώσετε από 25€ εως 50€ – ανάλογα την πτήση καθώς και εάν θα την προπληρώσετε μέσω ίντερνετ ή θα την πληρώσετε στο αεροδρόμιο.

Η Ραιανερ επίσης τις περισσότερες φορές πετάει σε περιφερειακά και πιο μικρά αεροδρόμια – δεν επιλέγει τα κεντρικά αεροδρόμια κάθε πόλης καθώς έτσι μειώνει το κόστος της από τα τέλη αεροδρομίου και αυτή τη μείωση τη μεταφέρει στα αεροπορικά εισιτήρια των πελατών της. Αυτό αρκετές φορές έχει ως αποτέλεσμα να χρειαστείτε εξτρά μεταφορικό μέσο για να μεταφερθείτε στο κέντρο της πόλης όπως ταξί ή λεωφορείο. Κάντε μια καλή έρευνα αγοράς πριν την απόφασή σας!

Έκδοση και τιμές εισιτηρίων Ryanair

ryanair aeroporika eisitiriaΤα αεροπορικά εισιτήρια Ryanair μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας είτε από τρίτους παρόχους και ιστοσελίδες. Αρκετές φορές τα εισιτήρια μέσω άλλων ιστοσελίδων είναι πιο φθηνά και οικονομικά, έναντι της επίσημης ιστοσελίδας! Γιατί συμβαίνει αυτό;

Τα αεροπορικά ραιναερ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή – ειδικά τα τελευταία χρόνια. Αν και τα προηγούμενα έτη η εταιρεία δεν έδινε τα εισιτήριά της σε πρακτόρους και ιστοσελίδες(είχες τη δυνατότητα για κράτηση μόνο μέσω της δικής της ιστοσελίδας) πλέον τα προσφέρει και μέσω τρίτων. Δίνοντας τιμές χονδρικής στα ταξιδιωτικά γραφεία, αυτά έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν λίγο τη τιμή, χαμηλώνοντας τα δικά τους περιθώρια κέρδους, έτσι ώστε να προσφέρουν πιο ελκυστικά πακέτα τουρισμού στους πελάτες και φυσικά προσιτά αεροπορικά εισιτήρια.

Από που μπορείτε να κάνετε κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια

Μια πολύ καλή ιστοσελίδα που προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες είναι το Travelo.gr . Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια τόσο με την Ryanair όσο και με τις υπόλοιπες εταιρείες χαμηλού κόστους. Φυσικά στη βάση της ιστοσελίδας περιλαμβάνονται και οι «κανονικές» εταιρείες όπως Aegean,olympicair,air france, κ.ο.κ.

Παραλαβή εισιτηρίων

Τα αεροπροικά εισιτήρια ραιανερ τα παραλαμβάνεται στο email σας σε μορφή ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Δεν θα παραλάβετε δηλαδή φυσικό εισιτήριο. Το εκτυπώνετε και με αυτό προσέρχεστε στο check in του αεροδρομίου. Εάν δεν έχετε κάνει τσεκ ιν πιο πριν, τότε υπάρχει ποινή 45€. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εκτυπώσει το εισιτήριό σας και έχετε κάνει τσεκ ιν, πριν την αναχώρηση από το σπίτι σας.

Τα αεροπορικά εισιτήρια Ryanair είναι πολύ οικονομικά και προσφέρονται για όλους τους τύπους επιβατών. Είτε είστε ένας ταξιδιώτης αναψυχής είτε επαγγελματίας ταξιδιώτης, τότε η Ryanair έχει να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στη καλύτερη τιμή!

Αν σου άρεσε, μοιράσου το...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Print this page
Print
Share on Tumblr
Tumblr